Efter aftale med min læge får jeg macrogol 3350 mod forstoppelsen 1 brev morgen og aften samt 1 brev for hver morphin-tablet, så normalt altså 4 breve dagligt, undertiden mere. Men så snart jeg bevæger mig, kommer smerterne i lænden og i knæene. Jeg blev undersøgt på alle mulige måder (gastroskopi, koloskopi, diverse scanninger mv) på sygehuset i Horsens og har også været i kontakt med Dennis Raahave, Anne Haaber, Thorbjørn Sommer og diætist Mette Borre. Jeg er egentlig godt tilfreds med hende, skønt jeg føler, at hun ikke rigtig ved, hvad hun skal stille op med mig. Det er en myte, og det er en stor fejl, når patienter med morphinforårsaget forstoppelse ikke får disse korrekte midler. Midlet hedder naloxegol og er en opioidantagonist. Som følge heraf, og af mine senere operationer i maveområdet, har jeg i dag et stort, løsthængende maveskind, som bestemt ikke pynter, og som måske også kan være årsag til nogle af mine smerter, simpelthen ved at trække hele tarmsystemet udad og nedad? Når dine smerter kommer, så kan du prøve at lægge dig i en omvendt stilling, for eksempel på en dyne på gulvet, med benene oppe på en stol. Nu er jeg ved at forsøge med en majsprøve jeg spiste majsene torsdag. Jeg var indlagt i 2015 og 2016 med forstoppelse og fik i 2016 fjernet galdeblæren på grund af betændelse. Morphin, i gennemsnit 2x10 mg daglig, men med store variationer, nogle dage 4-6, andre gange går der en uge, uden at jeg får noget. Jeg prøver at give dig råd om morphin-forårsaget forstoppelse og lidt om mavesmerter på grund af sammenvoksninger (adhærencer).

Damp butikken søborg sex sydsjælland

Nu (lørdag ved middagstid) tror jeg, de fleste er kommet ud, og det tyder vel ikke på forlænget passagetid. Du har fået macrogol 3350, som er et osmotisk afføringsmiddel på linje med magnesiumoxid og lactulose, som virker på tarmindholdet og ikke tarmbevægelsen. Som du kan forstå, er min tilværelse helt domineret af maveproblemerne, og jeg aner ikke, hvad jeg skal stille. Min mand stødte på din Maveguide på nettet, som vi har læst med godt udbytte,. Vi fandt også afføringsskemaet, som jeg er i gang med at udfylde, samtidig med at jeg prøver at skrive op, hvad jeg får af medicin, og hvad jeg spiser. Du må undskylde, at brevet er blevet så langt det skyldes, at der er meget at fortælle. De forsvinder efter et par timer, men i den sidste uges tid har de dog være næsten konstante. Det kan være dråber med natriumpicosulfat, som du har fået, eller tabletter med bisacodyl. Min læge hælder til morphin og arvæv. Nu er nyrerne næsten OK igen, men jeg får stadig ikke magnesiumoxid. Vi håber meget, at du kan hjælpe måske med hvad der kan være årsag til mine smerter, måske med gode råd mod forstoppelsen, måske med forslag til andre, der måske vil kunne hjælpe vi føler næsten, at du er den sidste udvej! Men det ved jeg jo heller ikke selv. Desuden har jeg altid stærke smerter og ofte kvalme hver morgen, og får det først nogenlunde op ad dagen. Jeg har fået appetitten og de tabte kg tilbage, det er vel et godt tegn, men smerterne, forstoppelsen og til tider kvalmen er der stadig, og det lammer helt min daglige tilværelse.

igen, da jeg ikke følte nogen effekt. Der er ikke videnskabeligt belæg for det. Før maveproblemerne begyndte, gik min mand og jeg i fitnesscenter, og det vil jeg gerne igen, men i øjeblikket kan jeg ikke. Morphin og morphinligende medicin nedsætter tarmbevægelsen i hele tamsystemet og giver samtidig tørre slimhinder fra mundhule til anus. Førstevalget af afføringsmiddel er tarmbevægelsesfremmende afføringsmiddel. Desværre bliver der ordineret forkert fra mange steder. Jeg fik også amitriptylin mod smerterne, men da den er appetitforøgende, er den skiftet ud med sertralin (100 mg). Nogle gange især her på det sidste føler jeg, det er for meget, og at det i sig selv kan være årsag til nogle af mine problemer men min læge mener, der sidder afføring i tarmene, som ikke kan komme ud (skjult forstoppelse?). Jeg får metoclopramid (injektion) efter behov mod kvalme. Jeg ved, det er alt for meget og vil prøve på at reducere det, men det er svært, så længe jeg også har maveproblemer.
Ung enlig kvinde søger kvinde yngre 50 for forholdet i haderslev

Venlig hilsen, helle, kære Helle, ja du har ret; det er et stort brev til en brevkasse, og du er i en kompliceret situation. I den senere tid har jeg også fået rysteture og kuldegysninger, især inden jeg skal på toilettet. De kan ikke fjernes, men for nogle patienter hjælpe det at spise letfordøjelig kost læs her og undgå luftdannede kost og afføringsmidler læs her om madens effekt på tarmen. Jeg prøver på at komme lidt ud indkøb, museer osv. Som følge af hele situationen opholder jeg mig mest i sengen, kun om aftenen plejer jeg at komme op og være i stuen og køkkenet. Ofte kan det løsne op, når tarmen krøller, og dine smerter forsvinder straks.