Nilles Rejser er dataansvarlig i forhold til behandlingen af personoplysningerne til disse formål. For så vidt angår overførsler til USA vil disse for så vidt muligt ske på baggrund af Privacy Shield. Det er nilles Rejsers politik at beskytte personoplysninger ved at træffe tilstrækkelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger. Dine rettigheder Du har til enhver tid ret til at gøre dine rettigheder efter den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning gældende. Hvis du ønsker at gøre én eller flere af dine rettigheder gældende, bedes du kontakte os på email. Oplysninger, som du giver os, når du bestiller en rejse eller opretter en rejseprofil hos os, fx online via hjemmesiden eller ved at kontakte vores rejserådgivere, herunder kontaktoplysninger (fornavn, mellemnavn(e efternavn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og evt. I denne Privatlivspolitik gøres der rede for, hvordan dine personoplysninger indsamles og anvendes, når du er kunde, leverandør eller samarbejdspartner hos nilles Rejser, og hvordan du kan få indsigt i dine egne personoplysninger. Nilles Rejser vil typisk indsamle følgende oplysninger:.1, oplysninger vedrørende vores kunder. Nilles Rejser videregiver ikke i noget tilfælde dine personoplysninger til modtagere uden for EU/EØS, medmindre dette er nødvendigt for at kunne udføre vores virksomhed og opfylde dine behov ved fx at levere den ønskede rejse til dig. Oplysninger, som du giver os i forbindelse med indgåelse af en leverance- eller samarbejdsaftale, herunder kontaktoplysninger (arbejde, jobtitel, fornavn, mellemnavn(e efternavn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse oplysninger, som du giver os omkring dine præferencer i forhold til markedsføring eller kommunikation, samt oplysninger, som du giver. 4.2, oplysninger vedrørende vores leverandører og samarbejdspartnere. Dette gælder, hvis bestilling af din rejse forudsætter, at der overføres oplysninger til modtagere uden for EU/EØS, fx for at kunne booke flyrejse, hoteller. Til brug for tegning af en rejse- og/eller en afbestillingsforsikring videregiver vi typisk oplysninger til forsikringsselskabet om fornavn, mellemnavn(e efternavn, e-mailadresse, destination, dato for af- og hjemrejse samt rejsetype. 7.9 Forsikringsselskaber Som led i bestillingen af din rejse hos os har du mulighed for at tilkøbe en rejse- og/eller en afbudsforsikring. Til brug for bestilling af din busrejse vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, afhentningssted, dato og tidspunkt for busrejsen, destination samt specielle ønsker i forbindelse med busrejsen, herunder bestilling af specialmenuer under busrejsen og evt.

Swinger sex thai massage in hillerød

7.7 Bedbanks En bedbank er et it-netværkssystem, der ejes eller drives af et firma, der muliggør transaktioner mellem rejsebranchens tjenesteudbydere, hovedsageligt hoteller og rejsebureauer eller slutkunden. Da der i forbindelse med indhentelsen af det kvalificerede tilbud videregives oplysninger om dine medarbejdere til flere nye selvstændigt dataansvarlige (GDS, flyselskaber, hoteller. Hvad bruger vi dine personoplysninger til? Rejseagenten har til opgave at arrangere den pågældende udflugt eller transfer ved bestilling af de ønskede ydelser hos lokale leverandører på destinationen. Internationale overførsler af dine personoplysninger Grundet naturen af nilles Rejsers virksomhed vil dine personoplysninger kunne overføres til lande uden for EU/EØS i forbindelse med bestilling af en rejse hos. Hvis du ønsker at leje sådant udstyr, vil vi videregive oplysningerne til det firma på din destination, som du skal leje udstyret hos. 7.3 Hoteller nilles Rejser videregiver personoplysninger til de hoteller, som du skal benytte på din rejse. formålet med rejsen, oplysning om, hvilke sprog du taler, statsborgerskab, bonuskortnumre, medlemskab af vores samarbejdspartneres foreninger, kontaktinformationer på dine nærmeste pårørende, rekvisition (i forbindelse med erhvervs- eller behandlingsrejser oplysninger, som du giver os omkring dine præferencer i forhold til markedsføring eller kommunikation, samt oplysninger, som. Hvis du ikke ønsker, at nilles Rejser i forbindelse med bestilling af din(e) rejse(r) sender dine personoplysninger til modtagere uden for EU/EØS, bedes du oplyse os derom senest i forbindelse med bestillingen af din rejse. 7.11 Specielt vedrørende kvalificerede tilbud Når du vælger nilles Rejser, har du mulighed for at få et kvalificeret tilbud på en rejse.

ikke længere end nødvendigt for at opfylde det formål, hvortil de er indsamlet, medmindre opbevaringen er nødvendig for at opfylde nationale lovkrav, herunder lovpligtige opbevaringsperioder i forbindelse med bogføring. I visse tilfælde vil det imidlertid ikke være praktisk muligt for nilles Rejser at indgå en standardoverførselskontrakt eller anvende Privacy Shield som juridisk overførselsgrundlag. Behov for speciel assistance under hotelopholdet på grund af handicap eller sygdom. Til brug for bestilling af dine hotelovernatninger gennem en bedbank vil vi typisk videregive oplysninger om fornavn, mellemnavn(e efternavn, destination, dato for ankomst og afrejse, værelseskategori, bonuskortnummer, specielle ønsker i forbindelse med din rejse, herunder bestilling af specialkost under hotelopholdet og evt. opretholdelse af vores kunderegistre, kreditvurderinger, fakturering, inkasso, markedsføring, statistik. Nilles Rejser behandler dine personoplysninger i forbindelse med overholdelse af love og regler, som nilles Rejser er underlagt i forbindelse med driften af virksomheden eller til opfyldelse af forskellige indberetnings- eller oplysningsforpligtelser i henhold til gældende love og regler. Det kan dog i konkrete tilfælde i forbindelse med bestilling af en rejse være nødvendigt for os i et begrænset omfang at behandle følsomme personoplysninger (fx oplysninger om specialmenuer på din flyrejse eller oplysninger om behov for speciel assistance på din rejse) samt oplysninger. Et GDS forbinder tjenester, priser og bookning ved at konsolidere produkter på tværs af de tre rejsesektorer, dvs. 7.4 Biludlejningsfirmaer nilles Rejser videregiver personoplysninger til biludlejningsfirmaer, hvis du skal have et køretøj til rådighed under din rejse.

IN DEN mund pissen BEI hausfrau - german housewife get blowjob and piss in mouth.


Nøgne smukke piger bh kosmetik danmark

Big anal sex off den gamle bydel Trans massage københavn zoological museum kbh
Big anal sex off den gamle bydel 144
Thai massage århus massage i herlev Latina babes champagne brunch d angleterre
big anal sex off den gamle bydel Til brug for bestilling af dine udflugter, transfers. Nilles Rejser behandler nøgen sauna danmark nøgne kvinder film dine personoplysninger til opfyldelse af de formål, der er anført nedenfor.
Barn mord wiki unge nøgne piger 647